Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Brinsea Maxi 2 ADVANCE EX broedmachine Brinsea Maxi 2 ADVANCE EX broedmachine

Brinsea Maxi 2 ADVANCE EX broedmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435144818830

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Dierenve
Dierenverlichting Kooiker
Uiterlijk 8 april in huis € 339.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Brinsea Maxi II is de grotere broer van de Brinsea Mini II broedmachines. De Brinsea Maxi II Advance EX is vrijwel identiek aan de Advance EX uitvoering van de Brinsea Mini II.

De Brinsea Maxi II Advance EX is een volledig automatische broedmachine met een digitaal controlesysteem, een automatisch keersysteem en een geïntegreerde automatische vochtmodule.

De Brinsea Maxi II Advance EX is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners. De Brinsea Maxi II Advance EX heeft een capaciteit van 14 kippeneieren of 14 eendeneieren die automatisch gekeerd worden. Door het keerrooster voor kleine eieren aan te schaffen (artikelcode: BR-MAXI2KR) is de Brinsea Maxi II Advance EX ook geschikt voor 40 kwarteleieren of 40 fazanteneieren. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Maxi II heeft, net als de Brinsea Mini II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen.

Het digitale display geeft de broedtemperatuur aan in graden Celsius of Fahrenheit. Daarnaast geeft het display het aantal resterende broeddagen en het luchtvochtigheidspercentage aan. De luchtvochtigheid kan volledig automatisch geregeld worden: de gebruiker stelt de luchtvochtigheid op het gewenste percentage in en zolang het waterreservoir gevuld is, doet de broedmachine de rest. Door middel van het meegeleverde slangetje kan de broedmachine aangesloten worden op een geschikte vochtcontainer, bijvoorbeeld een 0.5L of 1L petfles. De Brinsea Maxi II Advance EX biedt daarnaast nog extra keeropties aan, zo kunnen de draaihoek en de keerinterval eenvoudig aangepast worden. Hierdoor is de broedmachine ook zeer geschikt voor het uitbroeden van papegaaieneieren!

De Brinsea Maxi II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews