Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Brinsea Maxi 2 ECO broedmachine Brinsea Maxi 2 ECO broedmachine

Brinsea Maxi 2 ECO broedmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435144818816

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Dierenve
Dierenverlichting Kooiker
Uiterlijk 8 december in huis € 209.95 Bekijk »
Handelso
Handelsonderneming HeJo
Uiterlijk 7 december in huis € 299.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Brinsea Maxi II is de grotere broer van de Brinsea Mini II broedmachines. De Brinsea Maxi II Eco is vrijwel identiek aan de Eco uitvoering van de Brinsea Mini II.

De Brinsea Maxi II Eco is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners. De Brinsea Maxi II Eco heeft een capaciteit van 30 kippeneieren, 90 kwarteleieren, 54 fazanteneieren of 20 eendeneieren. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Maxi II heeft, net als de Brinsea Mini II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen. Geweldig om kinderen de ontwikkeling te laten beleven van ei tot kuiken!

De broedmachine is in de fabriek reeds ingesteld op de meeste voorkomende broedtemperatuur, dit is echter eenvoudig aan te passen. De elektronische thermostaat zorgt voor een nauwkeurige temperatuur welke eenvoudig is af te lezen op de bijgeleverde glasthermometer. De eieren dienen tweemaal per dag handmatig gekeerd te worden en het vochtreservoir moet ongeveer één keer per twee dagen bijgevuld worden. Dit vochtreservoir kan eenvoudig vanaf de buitenkant bijgevuld worden, hiervoor hoeft de broedmachine niet geopend te worden.

De Brinsea Maxi II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Maxi II Eco te upgraden naar een Brinsea Maxi II Advance of naar een Brinsea Maxi II Advance EX.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews