Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine

Brinsea Mini 2 ADVANCE broedmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435144817895

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Handelso
Handelsonderneming HeJo
Uiterlijk 24 november in huis € 299.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De populaire Brinsea Mini broedmachines hebben een nieuw jasje gekregen, het design van de Brinsea Mini II broedmachines is vernieuwd. Daarnaast is het nu ook mogelijk om het vochtreservoir vanaf de buitenkant bij te vullen! Bij het oude model moest de kap nog geopend worden om het waterreservoir in de bodem te kunnen bijvullen.

De Brinsea Mini II Advance biedt het gemak van een digitaal controlesysteem en een automatisch keersysteem met de zekerheid van digitale alarmsystemen en het autostop systeem: twee dagen voordat de eieren uitkomen stopt het keersysteem automatisch.

De Brinsea Mini II Advance is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners. De Brinsea Mini II Advance heeft een capaciteit van 7 kippeneieren of 7 eendeneieren die automatisch gekeerd worden. Door het keerrooster voor kleine eieren aan te schaffen (artikelcode: BR-MINIKR) is de Brinsea Mini II Advance ook geschikt voor 12 kwarteleieren of 12 fazanteneieren. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Mini II heeft, net als de Brinsea Maxi II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen.

Het digitale display geeft de broedtemperatuur aan in graden Celsius of Fahrenheit. Daarnaast geeft het display het aantal resterende broeddagen aan. De Brinsea Mini II Advance broedmachine biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de draaihoek en de keerinterval, een temperatuuralarm voor een te hoge en/of te lage temperatuur en periodieke koeling in te stellen. De luchtvochtigheid kan geregeld worden door middel van het vochtreservoir in de bodem, deze moet ongeveer één keer per twee dagen bijgevuld worden.

De Brinsea Mini II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Let op: het is niet mogelijk om na aanschaf de Brinsea Mini II Advance te upgraden naar een Brinsea Mini II Advance EX.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews