Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine

Brinsea Mini 2 ADVANCE EX broedmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435144818809

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Handelso
Handelsonderneming HeJo
Uiterlijk 24 november in huis € 339.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De populaire Brinsea Mini broedmachines hebben een nieuw jasje gekregen, het design van de Brinsea Mini II broedmachines is vernieuwd. Deze Brinsea Mini II Advance EX uitvoering heeft daarnaast een volledig geïntegreerde vochtmodule.

De Brinsea Mini II Advance EX is dus een volledig automatische broedmachine met een digitaal controlesysteem, een automatisch keersysteem en een geïntegreerde automatische vochtmodule.

De Brinsea Mini II Advance EX is zeer eenvoudig in gebruik en is daardoor de ideale broedmachine voor beginners. De Brinsea Mini II Advance EX heeft een capaciteit van 7 kippeneieren of 7 eendeneieren die automatisch gekeerd worden. Door het keerrooster voor kleine eieren aan te schaffen (artikelcode: BR-MINIKR) is de Brinsea Mini II Advance EX ook geschikt voor 12 kwarteleieren of 12 fazanteneieren. Dankzij de doorzichtige kap kan het broedproces vanuit elke hoek goed gevolgd worden. De Brinsea Mini II heeft, net als de Brinsea Maxi II, een 12V adapter en is daarom ook zeer veilig, hierdoor zijn de broedmachines ook zeer geschikt voor gebruik door kinderen, bijvoorbeeld op scholen.

Het digitale display geeft de broedtemperatuur aan in graden Celsius of Fahrenheit. Daarnaast geeft het display het aantal resterende broeddagen aan en het luchtvochtigheidspercentage aan. De luchtvochtigheid kan volledig automatisch geregeld worden: de gebruiker stelt de luchtvochtigheid in op het gewenste percentage en zolang het waterreservoir gevuld is, doet de broedmachine de rest. Door middel van het meegeleverde slangetje kan de broedmachine aangesloten worden op een geschikte vochtcontainer, bijvoorbeeld een 0.5L of 1L petfles. De Brinsea Mini II Advance EX biedt daarnaast nog extra keeropties aan, zo kunnen de draaihoek en de keerinterval eenvoudig aangepast worden. Hierdoor is de broedmachine ook zeer geschikt voor het uitbroeden van papegaaieneieren!

De Brinsea Mini II heeft zeer goede broedresultaten. Het kunststof heeft bovendien een Biomaster antimicrobiële toevoeging, waardoor het risico op onverklaarbare mislukte uitkomsten verkleind wordt.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews