Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Brinsea mini advance broedmachine Brinsea mini advance broedmachine

Brinsea mini advance broedmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Brinsea| Barcode: 0606940001963

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Dierenve
Dierenverlichting Kooiker
Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis € 214.95 Bekijk »
DIERENHO
DIERENHOKJES NL
Uiterlijk 6 oktober in huis € 217.00 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Dit nieuwe model van Brinsea een compact model voor 7 kippeneieren. Deze uitvoering heeft automatische kering vandaar dat de capaciteit minder is dan bij model “ECO”.

Deze uitvoering is voorzien van een digitaal controle systeem waarbij de temperatuur digitaal is af te lezen en in te stellen. Via het digitale menu kunnen allerlei instellingen worden gedaan zoals de keuze graden Celsius of Fahrenheit. Een zeer complete machine voor een zeer redelijke prijs.

Deze uitvoering is ook leverbaar met een automatische vocht module. Helaas is de Advance niet uit te breiden met een tot automatische bevochtiging maar kan dit slechts direct bij aankoop door de Advance EX te bestellen. De prijs van de Advance EX (met automatische bevochtiging) is op aanvraag.

Deze broedmachine heeft een 12 Volt adapter en is daarom ook zeer veilig en daardoor ook geschikt voor gebruik door kinderen.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews