Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Broedmachine HDD met schouw per ei! – 56 Eieren Broedmachine HDD met schouw per ei! – 56 Eieren Broedmachine HDD met schouw per ei! – 56 Eieren Broedmachine HDD met schouw per ei! – 56 Eieren

Broedmachine HDD met schouw per ei! – 56 Eieren

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Pets and Things| Barcode: 0635131528590

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Met deze broedmachine kunt u eieren laten uitkomen in een warme omgeving. U kunt een geschikte temperatuur instellen door op de bedieningsknoppen te drukken en de gegevens bekijken op het LED-scherm.

Deze digitale broedmachine biedt plaats aan 56 kippeneieren. De broedmachine is uitgerust met een speciaal mechanisme, waardoor eieren elke twee uur van links naar rechts worden gedraaid om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte. Daarnaast wordt er een zaklamp meegeleverd om goed te kunnen kijken of de kuikens al uit het ei zijn gekomen. De machine is eenvoudig schoon te maken.

Deze broedmachine is geschikt voor vrijwel alle soorten eieren: kip, eend, gans etc. Haal deze broedmachine in huis en bereid u voor op de lieve kuikentjes!

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews