Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren

Broedmachine R-COM50PRO voor 50 eieren

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435144820864

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De R-COM 50 is de eerste broedmachine, die de naam heeft over een superieur design en functionaliteit te beschikken, die aan het bewaken van het optimale uitbroeden van de eieren bijdragen. Zij beschikt over twee sensors, een voor het meten van de omstandigheden van de directe omgeving één voor het meten van de omstandigheden in de broedmachine zelf. De R-COM 50 broedmachine is ontworpen als een eenvoudig en gemakkelijk te bedienen verbruikersproduct, desalniettemin zijn de broedkennis van de gebruiker en diens zorgvuldigheid zeer belangrijk om de beste resultaten te behalen.

HOOFDKENMERKEN  LCD display met weergave van de incubatiegegevens en grafische animatie  Microchip met de optimale incubatiewaardes overeenkomstig het geselecteerde vogelsoort, ideaal voor beginners  Handmatige instelmodus voor gevorderden  Externe sensor voor het automatisch aanpassen van de verwarmingswaarde afhankelijk van de temperatuur van de incubatieruimte/omgeving  Superior design met gebruikersvriendelijke bediening  Optimale luchtcirculatie techniek met 5 sterke BLCD ventilatoren  Automatische controle van de temperatuur en vochtigheid  Vergrendeling voor het afsluiten van de broedmachine  Alarmfunctie bij een te laag waterniveau (bijvullen)  Laadvermogen: 48 kippeneieren, (116 kwarteleieren/24 ganzeneieren)  Stille bevochtigingmethode door verhitting van het water, waardoor bacteriën in de kiem worden gedood  Dubbelglas kijkvenster tegen temperatuurinvloeden van buitenaf  Verbeterde betrouwbaarheid door gebruik van Zwitserse sensoren voor het detecteren van temperatuur en vochtigheid.  Sterke adapter voor een stabiele stroomvoorziening (SMPS)  Upgrade naar het meest recente broedmachinemodel en program (uitsluitende USB Model)

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews