Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Broedmachine voor 12 eieren Broedmachine voor 12 eieren Broedmachine voor 12 eieren Broedmachine voor 12 eieren Broedmachine voor 12 eieren Broedmachine voor 12 eieren

Broedmachine voor 12 eieren

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435144819882

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Handelso
Handelsonderneming HeJo
Uiterlijk 24 november in huis € 299.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De broedmachine is ontworpen om eieren van kip, fazant, parelhoen, kwartel, patrijs, grijze patrijs, gans, muskus eend /gewone eend/ wilde eend, pauw, steenpatrijs, duif, exotische vogels en roofvogels uit te broeden.
Broedmachine semiautomatische versie: uitgerust met een semiautomatisch systeem om de eieren te kunnen kantelen dankzij een vanuit de buitenkant te bedienen hendel, die is verbonden met de met honingraten uitgeruste eiertray in de bodem van de broedmachine. Broedmachine automatische versie (met automatische keermotor): uitgerust met een automatisch systeem om de eieren te kantelen, die dankzij een motor vanuit de buitenkant wordt bediend en die elk uur een complete draai maakt. De voor de uitbroeding benodigde warmte wordt door een elektrische weerstand gegenereerd, die wordt bestuurd door een digitale PID-microcomputerregeling van de laatste generatie, die het mogelijk maakt om de interne gemiddelde temperatuur op een constante manier en nauwkeurige manier te regelen volgens de via de toetsen van het controlepaneel ingestelde waarde. De ventilatie geschiedt door middel van een turbineventilator, die de warme en vochtige lucht gelijkmatig verdeelt. De natuurlijke oppervlaktebevochtiging vindt plaats dankzij het zich in de bodem geprinte waterbakjes bevindende water, wiens vulling via de externe vulopeningen geschiedt en een praktische manier is, om de broedmachine niet te hoeven openen.

Eigenschappen

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews