Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Comfort warmteplaat 25 X 25 cm incl. temperatuurregelaar en afdekkap Comfort warmteplaat 25 X 25 cm incl. temperatuurregelaar en afdekkap Comfort warmteplaat 25 X 25 cm incl. temperatuurregelaar en afdekkap Comfort warmteplaat 25 X 25 cm incl. temperatuurregelaar en afdekkap

Comfort warmteplaat 25 X 25 cm incl. temperatuurregelaar en afdekkap

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Animalcare Holland| Barcode: 7435119132176

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
DIERENHO
DIERENHOKJES NL
Uiterlijk 25 november in huis € 75.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Deze warmteplaat is geschikt voor maximaal ± 30-35 kuikens.
Deze warmteplaat heeft met name een eenvoudige manier van verstelling van de poten, maakt de nieuwe warmteplaat zeer praktisch en geeft een enorme tijdsbesparing.
Alle voordelen op een rij:
Eenvoudige hoogteverstelling
Verbeterde isolatie (PU)
Hogere plaattemperatuur als voorheen
Laag energieverbruik
Dubbele veiligheid door temperatuurzekering en weerstandszekering
LED indicatielampje
Waarom een warmteplaat?
Een warmteplaat is een vervanging van de natuur, waar de kuikens bij een kloek onder de veren zitten. Zeer natuurlijk met als enorm voordeel dat de kuikens zeer snel afharden, omdat ze sneller in de veren zitten. Hierdoor blijven de kuikens gezonder. De levensduur van een warmteplaat is zeker 10 jaar en de kans op storing is minimaal.
Materialen
De warmteplaat is gemaakt van kunststof, waaronder grotendeels ABS kunststof. Dit materiaal is sterk en duurzaam. De hoogte van de poten kan eenvoudig worden versteld door de gele klem aangeduid met “PUSH” in te drukken. Binnenin de warmteplaat vindt u een polyurethaan isolatiedeel met een zeer hoge isolatiewaarde. Hierop is de verwarming bevestigd. Zeer lage energiekosten Een warmteplaat verbruikt veel minder stroom dan een warmtelamp. Deze besparing kan wel oplopen tot €7,26 per week, afhankelijk van het model. De aanschafprijs van de warmteplaat kunt u dankzij deze besparing in 8-20 weken terug verdienen. Een zeer goede investering dus!

Eigenschappen

Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Type dier Kip

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews