Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Duvo+ Kippenhok Hennie - Bruin/Groen - 183 x 78 x 104cm Duvo+ Kippenhok Hennie - Bruin/Groen - 183 x 78 x 104cm Duvo+ Kippenhok Hennie - Bruin/Groen - 183 x 78 x 104cm

Duvo+ Kippenhok Hennie - Bruin/Groen - 183 x 78 x 104cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Duvo +| Barcode: 5413382026059

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Dierenve
Dierenverblijf.com
Uiterlijk 24 november in huis € 302.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Praktisch en groot kippenhok met ren zodat uw kippen veilig zitten tegen indringers!Woodland kippenhok Hennie Classic beschikt over een nachthok met een aangebouwd legnest welke van de grond af staan zodat optrekkend vocht geen kans krijgt. Van dit legnest kan het dakje afzonderlijk geopend worden om eenvoudig eieren te rapen. Op het nachthok wordt het trappetje aangesloten waardoor de dieren in de uitloopren kunnen. Het nachthok beschikt over een deurtje en de ren heeft een deurtje aan de voorzijde. Het dak van het nachthok is voorzien van dakleer met leislag. In combinatie met de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid van dit hok zoveel mogelijk geoptimaliseerd. Duvo+ Woodland kippenhok Hennie Classic wordt geleverd met een montagehandleiding, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het kippenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elke bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Het hout is eenmaal gebeitst zodat het hok er direct mooi bij staat. Wij adviseren u het kippenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit periodiek te herhalen. Afmetingen : 183 x 78 x 104 cm Geschikt voor 4 legkippen of 6 krielkippen. Dit kippenhok wordt GRATIS verzonden! Merk Duvo+ Samenvattend Hok en ren in 1 Komt als bouwpakket Eenvoudig te monteren Duvo+ Woodland kippenhok Hennie Classic is het ideale hok voor een aantal hobby kippen.

Eigenschappen

Kleur Bruin/Groen
Materiaal Hout
Type dier Kip
Product lengte 183 cm
Product breedte 78 cm
Product hoogte 104 cm
Product gewicht 25000 gram
Type knaagdier Geen knaagdier
Verpakkingsinhoud 1

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews