Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Duvo+ Konijnenhok Gipsy cottage - Taupe - 123 x 76 x 96cm Duvo+ Konijnenhok Gipsy cottage - Taupe - 123 x 76 x 96cm

Duvo+ Konijnenhok Gipsy cottage - Taupe - 123 x 76 x 96cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Duvo +| Barcode: 5414365176341

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Dit konijnenhok is een zeer geschikt hok om één konijn of meerdere konijnen te houden.

Het konijnenhok heeft twee verdiepingen met bovenin een ruim nachthok waar uw konijn een beschutte slaapplaats heeft. Daarnaast is een open loopgedeelte waar u een bakje voor konijnenvoer kunt plaatsen en een drinkfles kunt ophangen aan het traliewerk van het konijnenhok. De twee verdiepingen staan in verbinding met elkaar d.m.v. een trap waardoor het konijn zich makkelijk kan verplaatsen in het konijnenhok. Aan de voorkant van de onderren zitten zijdeurtjes zodat het konijnenhok prima te combineren is met een konijnenren.

Het dak van dit hok is voorzien van dakleer met leislag en is gescharnierd waardoor het daken volledig open gezet kan worden. In combinatie met de verschillende deuropeningen is de gebruiksvriendelijkheid van dit hok zoveel mogelijk geoptimaliseerd.
De benedenverdieping van het hok is open. Wij adviseren u het konijnenhok te plaatsen op een verharde ondergrond bijv. een betegeld terras. Op een onverharde ondergrond kan het konijn zich uitgraven en uit zijn hok ontsnappen. Een optie is wel om onder het gras gaas te plaatsen zodat het konijn niet verder kan graven.

Dit konijnenhok wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zijn direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het konijnenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elk bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd. Het hout is eenmaal gebeitst zodat het hok er direct mooi bij staat. Wij adviseren u het konijnenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit periodiek te herhalen. WIj adviseren het gebruik van een geschikte UV-Beits voor uw dierenverblijf.

Konijnenhok Gipsy maximale afmetingen:
123x76x96cm (LxBxH)

Konijnenhok bouwpakket afmetingen

1 Doos van 128x84x13


Gebruiksaanwijzing van konijnenhok Gipsy
Wij adviseren om het konijnenhok op een beschutte locatie te plaatsen zodat regen en tocht zoveel mogelijk vermeden wordt. Ook een overvloed van zonlicht is schadelijk voor uw konijn. Het konijnenhok in de volle zon zetten wordt daarom afgeraden.

In het nachthok adviseren wij u het gebruik van natuurlijke stro, het konijn heeft hier dan een lekkere slaapplaats. In het open gedeelte adviseren wij u het gebruik van een hooiruif of hooibal waaruit het konijn spelenderwijs kan eten. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een stenen of glazen voerbak met platte bodem, zodat het konijn deze niet kan omgooien. Bij de voerbak kunt u ook een drinkfles ophangen, voor één konijn adviseren wij u een drinkfles van 600ml. Bij meerdere konijnen een grote model.

Eigenschappen

Kleur Taupe
Materiaal Hout
Type dier Knaagdier
Product lengte 123 cm
Product breedte 76 cm
Product hoogte 96 cm
Product gewicht 24000 gram
Type knaagdier Cavia , Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews