Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Duvo+ Konijnenhok Snoozer cottage - Antraciet - 158 x 61 x 75cm Duvo+ Konijnenhok Snoozer cottage - Antraciet - 158 x 61 x 75cm Duvo+ Konijnenhok Snoozer cottage - Antraciet - 158 x 61 x 75cm

Duvo+ Konijnenhok Snoozer cottage - Antraciet - 158 x 61 x 75cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Duvo +| Barcode: 5414365067007

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
junai.nl
junai.nl
Uiterlijk 4 oktober in huis € 146.24 Bekijk »
Handelso
Handelsonderneming HeJo
Uiterlijk 7 oktober in huis € 199.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Dit konijnenhok is geschikt voor het houden van één of twee kleinere konijntjes. De bovenverdieping van het konijnenhok beschikt over een nachthok waar het konijn kan schuilen. Konijnenhok Bungalow heeft twee verdiepingen waarvan het nachthok afsluitbaar is van de loopren. De grote ren aan het konijnenhok biedt voor het konijn de mogelijkheid om lekker buiten op het gazon of op het terras te lopen. D.m.v. de zinken lade is het konijnenhok eenvoudig schoon te maken. Tevens is het dak van de buitenren makkelijk te openen.
De benedenverdieping van het konijnenhok is open. Wij adviseren u het konijnenhok te plaatsen op een verharde grond bijv. een betegeld terras. Zet u het konijnenhok op een onverharde ondergrond dan kan het konijn zich uitgraven en uit het konijnenhok ontsnappen.

Konijnenhok afmetingen

Konijnenhok : 158x61x75cm (LxBxH)

Gebruik van het konijnenhok

In de uitschuifbare zinken lade van het konijnenhok kunt u een bodembedekker doen zoals zaagsel, hennepvezel of houtkorrels. Wanneer u één of meerder konijntjes nieuw aanschaft kunt u dit het beste doen bij een gematigde buitentemperatuur. De konijnen kunnen dan wennen aan hun nieuwe konijnenhok en kunnen zomer en winter buiten blijven. In het najaar ontwikkelen konijnen een wintervacht waardoor ze ook bij vorst en kou buiten kunnen blijven. Uw konijn midden in de winter naar binnen halen bij woonkamertemperatuur overleeft het konijn doorgaans niet vanwege oververhitting.

Wij adviseren u om het konijnenhok te plaatsen op een stevige ondergrond zoals een terras of betegelde straat. Op gazon of zachte ondergrond graven konijnen zich onderdoor het konijnenhok. Als u het konijn toch op gazon of andere ondergrond wilt plaatsen adviseren wij u om gaas aan te brengen onder het konijnenhok.

Montage en onderhoud konijnenhok

Het konijnenhok wordt geleverd met een eenvoudige montagehandleiding, alle panelen zij direct gereed voor gebruik en voorgeboord zodat het konijnenhok eenvoudig in elkaar te zetten is. Bij elk bouwpakket worden voldoende schroeven (e.a. benodigdheden) geleverd, Het hout van het konijnenhok is eenmaal gebeitst zodat het konijnenhok en direct mooi bij staat. Wij adviseren u het konijnenhok nogmaals te beitsen voor gebruik en dit jaarlijks te herhalen.

Eigenschappen

Kleur Antraciet
Materiaal Hout
Type dier Knaagdier
Product lengte 158 cm
Product breedte 61 cm
Product hoogte 75 cm
Product gewicht 22700 gram
Type knaagdier Cavia , Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews