Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Gammarus / Vlokreeftjes 5kg (ca 45L) Gammarus / Vlokreeftjes 5kg (ca 45L)

Gammarus / Vlokreeftjes 5kg (ca 45L)

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Grevers Voeders| Barcode: 8718481094945

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Vele vogelsoorten waaronder kippen zijn van nature alleseters en eten in de vrije natuur heel graag wormen, insecten en slakken. Insecten en wormen zijn niet alleen heel smakelijk voor kippen, ze bevatten ook nog eens hoge gehaltes hoogwaardig eiwit, belangrijke mineralen en vele essentiële aminozuren. Deze essentiële aminozuren zijn enorm belangrijk voor het verenkleed.
Gammarus, ook wel vlo-kreeftjes of rivierkreeftjes genoemd, zijn een waardevolle aanvulling op de voeding van vele vogels zoals lijsters, meesjes, nachtegalen, putters, goudvinken, sijsjes, kippen en ander pluimvee. Gammarus is een ideale eiwitbron voor de groei van jonge vogels en kuikens. Voor volwassen dieren kan Gammarus bijdragen aan een zachte en dichte bevedering. Gammarus kan ook als snoepvoer worden gebruikt om uw vogels te verwennen of handtam te maken.

Gammarus is een aanvullend diervoeder voor o.a. vogels. Gammarus worden gekweekt in open water in Russische rivierbeddingen. Bij het oogsten van volgroeide gammarus worden ze uit het water geschept en gedroogd. Gammarus is niet bedoeld voor menselijke consumptie.
Voeradvies: Voor jonge vogels 50g door 1 kg voer mengen (5%), voor volwassen vogels 30 g door 1 kg voer mengen (3%). U kunt Gammarus ook puur als snoepvoer bijvoeren.
Gammarus zijn ook zeer geschikt als voer voor schildpadden, diverse aquariumvissen en vijvervissen zoals koi, windes en grotere goudvissen. Voeradvies voor vissen: verstrek een hoeveelheid Gammarus die binnen 5 minuten op is. Verstrek geen Gammarus als de water temperatuur nog beneden de 16 graden is.
Indicatie van de analytische bestanddelen: Ruw eiwit 48%, ruw vet 3%, ruw as 5%

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 1x producten
Product gewicht 5 kg
Bijzonder voedingsdoel Gammarus zijn ook zeer geschikt als voer voor schildpadden, diverse aquariumvissen en vijvervissen zoals koi, windes en grotere goudvissen. Voeradvies voor vissen: verstrek een hoeveelheid Gammarus die binnen 5 minuten op is. Verstrek geen Gammarus
Fabrikant Kapelweg 9, 7065AN Sinderen
Analytische bestandsdelen Ruw eiwit 48%, ruw vet 3%, ruw as 5%
Toevoegingsmiddelen n.v.t.
Voedingsadvies Voor jonge vogels 50g door 1 kg voer mengen (5%), voor volwassen vogels 30 g door 1 kg voer mengen (3%). U kunt Gammarus ook puur als snoepvoer bijvoeren.
Voedingswaarde n.v.t.
Soort diervoeder Aanvullend diervoeder
Type dier Kip
Product lengte 60 cm
Product breedte 40 cm
Product hoogte 25 cm
Gewicht consumenteneenheid (CE) 5 kg
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 5 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews