Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
HHQ- Schouwlamp - Eieren - Broedmachine HHQ- Schouwlamp - Eieren - Broedmachine HHQ- Schouwlamp - Eieren - Broedmachine HHQ- Schouwlamp - Eieren - Broedmachine

HHQ- Schouwlamp - Eieren - Broedmachine

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: HHQ| Barcode: 8714331012190

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Holland
Holland HQ Products
Uiterlijk 5 januari in huis € 9.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De HHQ Schouwlamp is een handzame en gemakkelijk te gebruiken schouwlamp. Met dit schouwlamp kunt u eenvoudig al uw eieren schouwen. U kunt hiermee kleine eieren schouwen t/m ganzeneieren. De nummer één keus als u een schouwlamp zoekt voor een lage prijs maar met een hoge kwaliteit.

Het schouwen van eieren is van cruciaal belang om goede broedresultaten te behalen. Door het schouwen kunt u bepalen hoever de eieren in ontwikkeling zijn. Schouwen kan ongeveer na 5 á 8 dagen afhankelijk van eiersoort.

Schouwen doet u door het eitje voor de schouwlamp te houden. Indien u een zwart puntje ziet betekent het dat de ei zich aan het ontwikkelen is. Indien dit niet het geval is, kan het zijn dat het ei niet bevrucht was. Of dat het ei zich niet heeft kunnen ontwikkelen. In een later stadium neemt het kuikentje steeds meer ruimte in. Dan kunt u tijdens het schouwen alleen de luchtbel zien binnen het eitje. Hiermee kunt u de vochtigheid van de broedmachine bepalen. Als de luchtbel te groot is, kunt u de vochtigheid vergroten. Is het te klein, dan moet u de vochtigheid verlagen.

Werkt op 1 normale AA batterij in. (Exclusief batterij).

Dit model word gelverd excl. sleutelhanger zoals het op de foto's word aangegeven....

Eigenschappen

Afmetingen 2,5 x 2,5 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews