Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Konijnenhok KB6A- Tridolf Konijnenhok KB6A- Tridolf Konijnenhok KB6A- Tridolf Konijnenhok KB6A- Tridolf Konijnenhok KB6A- Tridolf Konijnenhok KB6A- Tridolf

Konijnenhok KB6A- Tridolf

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Merkloos| Barcode: 8718868997418

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Dierenve
Dierenverblijf.com
Uiterlijk 9 december in huis € 203.90 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Dit praktische en ruime dierenverblijf is erg geschikt voor het houden van kippen of konijnen. Door de verschillende deuropeningen en de kunststof lade is het hok erg handig in gebruik. Excl. anti knaagstrips.

Het nachthok van dit dierenverblijf is erg ruim en geeft een heerlijke beschutte slaapplaats. Het nachthok heeft een kunststof lade en een deuropening aan de voorzijde. Ook is er een raampje van plexiglas bevestigd in het voorpaneel.

Door middel van de loopplank is de beneden verdieping bereikbaar. Deze beneden verdieping is een ruime ren, waar voldoende speel- or scharrelruimte is voor uw konijnen of kippen. Deze ren heeft 4 verschillende deuropeningen, zodat ook de ren makkelijk schoongemaakt kan worden.

Kenmerken van dit dierenverblijf:

Kunststof lade
Plexiglas raam
4 traliewerk deurtjes in de ren
1 dichte deur in het nachthok
Het hok is eenmaal behandeld met beits. Voor gebruik dient dit hok nogmaals gebeitst te worden. Wanneer u dit jaarlijks herhaald, blijft het hout in goede conditie.

Eigenschappen

Kleur bruin
Materiaal Hout
Type dier Knaagdier
Product lengte 80 cm
Product breedte 150 cm
Product hoogte 107 cm
Type knaagdier Konijn , Cavia

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews