Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Konijnenkorrel Hobby - Konijnenvoer - Konijnenkorrels 20kg Konijnenkorrel Hobby - Konijnenvoer - Konijnenkorrels 20kg Konijnenkorrel Hobby - Konijnenvoer - Konijnenkorrels 20kg

Konijnenkorrel Hobby - Konijnenvoer - Konijnenkorrels 20kg

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Grevers Voeders| Barcode: 8718481090299

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Oswalt
Oswalt
Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis € 21.99 Bekijk »
GreversV
GreversVoeders
Uiterlijk 9 december in huis € 23.50 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Konijnenkorrel Hobby is naast voldoende goed ruwvoer een volledige voeding voor alle rassen konijnen. Deze korrels bevatten een hoog aandeel vezels. Het dagelijks bijvoeren van fris hooi blijft noodzakelijk om uw konijnen of dwergkonijnen goed gezond te houden. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw konijnen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de dieren voorop.


Het beste hooi voor konijnen is een eiwitarm en vezelrijk, stengelig hooi. Hoe stengeliger het hooi is, hoe minder eiwit het zal bevatten. Blad van gras is eiwitrijk, stengels bevatten juist veel ruwe vezels. Deze vezels zijn juist belangrijk voor de het bijzondere verteringsproces in de blinde darm van de konijnen. Een goede kwaliteit hooi komt de gezondheid van het konijn ten goede.

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 1x producten
Product gewicht 20 kg
Bijzonder voedingsdoel nvt
Fabrikant Kapelweg 9, 7065AN, Sinderen
Analytische bestandsdelen Ruw eiwit14,6% Ruw vet2,8% Ruwe celstof15,5% Ruw as8,1%
Toevoegingsmiddelen Vitamine A7.650IE/kg Vitamine D31.147IE/kg Calcium9,1g/kg Fosfor6,8g/kg Vitamine E30mg/kg Selenium0,18mg/kg Koper11mg/kg IJzer45mg/kg Natrium3g/kg MagnesiumN.v.t. Zink45mg/kg Jodium0.8mg/kg Cobalt0.4mg/kg Mangaan30mg/kg KaliumN.v.t.
Voedingsadvies Konijnenkorrels Hobby is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen. Jonge konijnen kunnen vanaf het mee-eten met de voedster met deze voeding worden verzorgd. Onbeperkt voeder beschikbaar stellen gaat vaak goed bij konijnen maar kan voor overgewicht zorgen. Het is beter om dagelijks een hoeveelheid voer aan de konijnen te verstrekken die gelijk is aan circa 3,5% van het lichaamsgewicht in geval van kleine rassen en circa 2,5% in geval van grote rassen. Laat de dieren minimaal eens per dag de voerbak leegeten. Zorg altijd voor fris hooi en voor onbeperkt vers drinkwater.
Voedingswaarde n.v.t.
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Knaagdier
Product lengte 60 cm
Product breedte 40 cm
Product hoogte 20 cm
Gewicht consumenteneenheid (CE) 20 kg
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 20 kg
Type knaagdier Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews