Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Konijnenkorrel Sport - Konijnenvoer - konijnenkorrels 20kg Konijnenkorrel Sport - Konijnenvoer - konijnenkorrels 20kg Konijnenkorrel Sport - Konijnenvoer - konijnenkorrels 20kg

Konijnenkorrel Sport - Konijnenvoer - konijnenkorrels 20kg

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Grevers Voeders| Barcode: 8718481092224

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
GreversV
GreversVoeders
Uiterlijk 6 oktober in huis € 27.50 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Konijnenkorrels Sport is naast voldoende ruwvoer een volledige voeding voor alle konijnen. Konijnenkorrel Sport bevat een hoog aandeel ruwe celstof. Het dagelijks bijvoeren van fris structuurrijk hooi blijft noodzakelijk om uw konijnen of dwergkonijnen goed gezond te houden. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw konijnen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de dieren voorop. Konijnenkorrel Sport wordt bij vele sportfokkers succesvol ingezet met uitstekende fok- en showresultaten.


Het beste hooi voor konijnen is een eiwitarm en vezelrijk, stengelig hooi. Hoe stengeliger het hooi is, hoe minder eiwit het zal bevatten. Blad van gras is eiwitrijk, stengels bevatten juist veel ruwe vezels. Deze vezels zijn juist belangrijk voor de het bijzondere verteringsproces in de blinde darm van de konijnen. Een goede kwaliteit hooi komt de gezondheid van het konijn ten goede.


Voeradvies: Konijnenkorrels Sport is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen. Jonge konijnen kunnen vanaf het mee-eten met de voedster met deze voeding worden verzorgd. Onbeperkt voeder beschikbaar stellen gaat vaak goed bij konijnen maar kan voor overgewicht zorgen. Het is beter om dagelijks een hoeveelheid voeder aan de konijnen te verstrekken die gelijk is aan circa 3,5% van het lichaamsgewicht in geval van kleine rassen en circa 2,5% in geval van grote rassen. Laat de dieren minimaal eens per dag de voerbak leegeten. Zorg altijd voor fris hooi en voor onbeperkt vers drinkwater.

Tags: konijnekorrel, konijnenkorrel, konijnekorrels, konijnenkorrels, konijnenbrokken, konijnenbrok, konijnevoer, konijnenvoer, dwergkonijnenvoer, konijnenbix, konijnenbiks, konijnebix.


Samenstellingsindicatie: Zonnepitschroot, grasmeel, luzerne, gerst, mais, bietenpulp, haver, tarwe, raapschroot, sojahullen*, rietmelasse, tarwegries, sojaschroot*, lijnzaad, sojabonen*, sojaolie*, calciumcarbonaat, L-Lysine, L-Threonine. *) van genetisch gemodificeerde soja.

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 1x producten
Product gewicht 20 kg
Bijzonder voedingsdoel nvt
Fabrikant Kapelweg 9, 7065AN, Sinderen
Analytische bestandsdelen Ruw eiwit14,6% Ruw vet4,0% Ruwe celstof15,0% Ruw as6,8%
Toevoegingsmiddelen Vitamine A10.200 IE/kg Vitamine D31.530 IE/kg Calcium7,0g/kg Fosfor4,6g/kg Vitamine E40mg/kg Selenium0,22mg/kg Koper15mg/kg IJzer75mg/kg Natrium1,7g/kg MagnesiumN.v.t. Zink75mg/kg Jodium1 mg/kg Cobalt0.5mg/kg Mangaan40mg/kg
Voedingsadvies Konijnenkorrels Sport is geschikt voor jonge en oude konijnen van alle rassen. Jonge konijnen kunnen vanaf het mee-eten met de voedster met deze voeding worden verzorgd. Onbeperkt voeder beschikbaar stellen gaat vaak goed bij konijnen maar kan voor overgewicht zorgen. Het is beter om dagelijks een hoeveelheid voeder aan de konijnen te verstrekken die gelijk is aan circa 3,5% van het lichaamsgewicht in geval van kleine rassen en circa 2,5% in geval van grote rassen. Laat de dieren minimaal eens per dag de voerbak leegeten. Zorg altijd voor fris hooi en voor onbeperkt vers drinkwater.
Voedingswaarde nvt
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Knaagdier
Product lengte 60 cm
Product breedte 40 cm
Product hoogte 20 cm
Gewicht consumenteneenheid (CE) 20 kg
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 20 kg
Type knaagdier Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews