Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
LegOMatic Legnest - Aluminium - Groen LegOMatic Legnest - Aluminium - Groen LegOMatic Legnest - Aluminium - Groen LegOMatic Legnest - Aluminium - Groen

LegOMatic Legnest - Aluminium - Groen

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Westfali
Westfalia EU
Uiterlijk 17 januari in huis € 34.95 Bekijk »
junai.nl
junai.nl
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis € 36.50 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Bij dit legnest rollen de eieren automatische in een apart bakje, aan de voorzijde van het legnest. De eieren zijn hierdoor makkelijk uit te rapen en tevens onbereikbaar voor de kippen.

Dit legnest wordt als bouwpakket geleverd.

Door de bijgevoegde handleiding heeft u het legnest in een mum van tijd in elkaar gezet.

Voor de assemblage heeft u geen speciaal gereedschap nodig.
Dit wegrol legnest is voorzien van een nestmatje dat gemaakt is van polyethyleen en daardoor immuun is tegen bacteriën. De vingers van de nestmatjes zorgen ervoor dat de eieren zo min mogelijk contact hebben met mest of ander vuil.

Daarnaast is het matje zeer comfortabel voor het pluimvee! Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken doordat het matje uitneembaar is.

De Nestomatic verbetert de hygiëne. Zowel de eieren als de legnesten blijven schoon, doordat de kippen de eieren niet kapot kunnen pikken.

Het nestmatje loopt schuin af richting de opvangbak waarbij de eieren voorzichtig in de opvangbak rollen. De hoek waarmee de eieren richting de opvangbak rollen is in te stellen op drie verschillende standen.

De opvangbak voor de eieren is gemaakt van zeer sterk ABS kunststof. De bruine deksel van de opvangbak scharniert en geeft toegang tot de eieren.

De gordijntjes in het legnest zorgen ervoor dat de kip in een beschutte en donkere omgeving de eieren kan leggen.

Het schuine dak van de Nestomatic voorkomt dat de kippen op het nest gaan zitten.

De wegrol legnesten kunnen eenvoudig aan elkaar worden bevestigd met de bijgeleverde montageset. Zo kunnen uw klanten dus meerdere Nestomatic
legnesten aan elkaar koppelen.

De Nestomatic is gemaakt van duurzaam materiaal. De kunststof delen zijn gemaakt uit UV bestendig hoogwaardig ABS en de verzinkte plaatdelen hebben een dikte van maar liefst 1 mm.

Eigenschappen

Kleur aluminium | groen
Materiaal Aluminium | Kunststof
Type dier Kip
Product lengte 48 cm
Product breedte 31 cm
Product hoogte 42 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews