Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Mijten Rabby Breed Konijnenkorrel - 20 kg Mijten Rabby Breed Konijnenkorrel - 20 kg

Mijten Rabby Breed Konijnenkorrel - 20 kg

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Mijten| Barcode: 5425022799216

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
MIJTEN.b
MIJTEN.be
Uiterlijk 6 oktober in huis € 21.58 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Rabby Breed 20 kg

zorgt voor een goede conditie bij fokdieren en een goede ontwikkeling van de jongen. Het bevat veel vezels, de nodige eiwitten én probiotica. Dit laatste versterkt het immuunsysteem.

Rabby Breed is ontwikkeld in samenspraak met gerenommeerde fokkers wat heeft geresulteerd in een formule die niet prijsgericht maar kwaliteitgericht is, in het belang van de gezondheid en goede ontwikkeling van jongen en prima conditie van fokdieren. Er worden enkel en alleen hoogwaardige A grondstoffen geselecteerd maar ook een nieuwe specifieke manier van produceren bedacht zodat de waarden van vitaminen en eiwitten niet verloren gaan.

Na een testperiode van enkele maanden zijn verbluffende resultaten behaald. Door het hoog en juiste vezelgehalte, juiste eiwitbronnen en toegevoegde probiotica wordt het immuunsysteem sterk verbeterd zodanig dat bacteriële en parasitaire aandoeningen dikwijls al op heel jonge leeftijd (3 a 4 weken ouderdom) bijna helemaal uitgesloten worden. De jongen zijn veel sterker en beter ontwikkeld op speenleeftijd (6weken), de voedsters blijven beter in conditie en leveren meer melk aan de jongen. Ook wordt aan de aangename zijde van het verhaal gedacht voor het dier en worden de biks op een natuurlijke manier lekker geurend en smakelijkgemaakt zodat ze vlot worden opgenomen.

Het voer is specifiek gemaakt voor drachtige en zogende voedsters , en voor hun jongen tot 4 à 5 maanden leeftijd. Het is heel noodzakelijk om jonge konijnen van kwalitatieve biks te voorzien om de groei en ontwikkeling van het gestel en ook ontwikkeling spijsvertering in goede banen te leiden. Daarna kan er overgeschakeld worden op Mijten Rabby Balance.

Eigenschappen

Product gewicht 20 kg
Analytische bestandsdelen Ruw eiwit: 16,6% - Ruw vet: 3,6% - Ruwe as: 6,9% - Ruwe celstof: 17,8% - Calcium: 0,91% - Fosfor: 0,48% - Natrium: 0,23% - Magnesium: 0,24%
Voedingsadvies Steeds vers water ter beschikking stellen.
Voedingswaarde Luzerne, Tarwezemelen, Maiskolven, Haverzemelen, Sojaschroot, Sojahullen, Moutkiemen, Gerst, Gedroogde Bietenpulp, Tarwevoerbloem, Maisglutenmeel, Johannesbrood, Bietmelasse, Rijstvoermeel, Lijnzaadschilfers, Haver, Biergist Lijnzaad, Ruwe Soja olie, Venkel, Brandnetel gesneden, Paardebloemblad
Soort diervoeder Aanvullend diervoeder
Type dier Knaagdier
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 20 kg
Type knaagdier Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews