Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Perform Standaard - Laat uw duiven sneller vliegen, met garantie! Perform Standaard - Laat uw duiven sneller vliegen, met garantie! Perform Standaard - Laat uw duiven sneller vliegen, met garantie!

Perform Standaard - Laat uw duiven sneller vliegen, met garantie!

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Refona| Barcode: 8719172190564

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De basis voor “Perform” is een heel fijne, calciumrijke kleisoort. Het bevat niet alleen calcium, maar ook andere mineralen en sporenelementen die belangrijk zijn in de dagelijkse voedingsbehoefte van uw dieren. Naast deze basis bevat het product zo’n 30 verschillende kruiden met een Homeopathische werking die voor zeer positieve effecten zorgen.Wanneer u start met het gebruik hiervan zult u binnen drie weken een zeer positief effect ervaren bij uw dieren. “Perform” zorgt o.a. voor:- een zijdezachte bevedering- verhoogde vruchtbaarheid- perfecte luchtwegen- verhoogde vitaliteit- een betere gezondheidWanneer u start met het gebruik van “Perform” is het belangrijk om de eerste twee weken en product elke dag aan te bieden. U mengt 1 volle maatlepel “Perform” door 1 kilo krachtvoer, zoals het eivoer voor vogels of het legmeel bij kippen. Bij duiven wordt het door de granen gemengd.Voor de rui periode verkopen wij Perform speciaal rui . Merk Refona Samenvattend Voor een verbetering van de algehele conditie. Geschikt voor gebruik bij pluimvee en vogels. Koel, donker en vorstvrij bewaren. Verkrijgbaar in 175 gram 350 gram 1 kilo Voor een verbetering van de algehele conditie!

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 1x producten
Product gewicht 0,2 kg
Inhoud 0,2 l
Verpakkingsinhoud Poeder
Fabrikant Refona, De Noesten 5b 9431 TC Westerbork
Substantie Losse poeder
Type dier Vogel
Product lengte 8 cm
Product breedte 8 cm
Product hoogte 10 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews