Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Topmast Buitenhok hout Konijnenhok CONEJO 136 * 65 * 100 cm Konijnen Topmast Buitenhok hout Konijnenhok CONEJO 136 * 65 * 100 cm Konijnen

Topmast Buitenhok hout Konijnenhok CONEJO 136 * 65 * 100 cm Konijnen

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Topmast| Barcode: 7081258111451

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Looque P
Looque Pets
1 - 2 weken € 124.61 Bekijk »
witjesve
witjesverzendhuis.com
Uiterlijk 19 april in huis € 129.99 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Konijnenhok Conejo is een erg fijn huis voor uw konijn. Het hok bestaat uit een grote ren van 136 cm lang en 65 cm breed, met er bovenop een nachthok met een leuk puntdak. Dat nachthok is met een trappetje bereikbaar en is in totaal 100 cm hoog (let op: t.o.v. de grond gemeten!).

Het hok is gemaakt van stevige kwaliteit hout en dik gaas. De onderkant is open zodat uw konijn fijn over het gras kan hollen. Let er wel op het hok regelmatig te verplaatsen zodat het konijn niet in de verleiding komt om te gaan graven.

Het nachthok is van twee deurtjes voorzien zodat u makkelijk bij uw konijn kunt. Ook de ren heeft twee deurtjes zodat u er eenvoudig bij kunt komen. In het nachthok is daarnaast een lade aangebracht onder het verblijf, zodat u die kunt verwijderen om het hok makkelijk schoon te kunnen maken.

Eigenschappen

Kleur bruin
Materiaal Hout
Type dier Knaagdier
Type knaagdier Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews