Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Versele-Laga Country`s Best Cuni Fit Plus - Konijnenkorrel - Konijnenvoer - 4 x 5 kg Versele-Laga Country`s Best Cuni Fit Plus - Konijnenkorrel - Konijnenvoer - 4 x 5 kg

Versele-Laga Country`s Best Cuni Fit Plus - Konijnenkorrel - Konijnenvoer - 4 x 5 kg

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Pets Pla
Pets Place
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis € 33.96 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

CUNI FIT plus is een evenwichtig en vezelrijk basisvoeder voor konijnen. De korrel is samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen en verrijkt met Florastimul (FOS) dat een gezonde darmflora stimuleert. Het coccidiostaticum in dit voer beschermt de dieren tegen coccidiose. CUNI FIT plus is ideaal voor speenkonijnen. Het is ook uitstekend geschikt voor volwassen konijnen van kleine en middelgrote rassen. CUNI FIT plus is een evenwichtig en vezelrijk basisvoeder voor konijnen. De korrel is samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen en verrijkt met Florastimul (FOS) dat een gezonde darmflora stimuleert. Het coccidiostaticum in dit voer beschermt de dieren tegen coccidiose. CUNI FIT plus is ideaal voor speenkonijnen. Het is ook uitstekend geschikt voor volwassen konijnen van kleine en middelgrote rassen.br /-Een evenwichtig en vezelrijk basisvoeder voor konijnen.br /-Korrel bevat100% natuurlijke grondstoffen en een coccidiostaticumbr /-Ideaal voor speenkonijnen of voor volwassen konijnen van kleine en middelgrote rassen.

Eigenschappen

Product gewicht 20 kg
Analytische bestandsdelen Zie verpakking
Voedingswaarde Zie verpakking
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Knaagdier
Type knaagdier Konijn

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews