Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Versele-Laga Country`s Best Gold - 20 kg Versele-Laga Country`s Best Gold - 20 kg Versele-Laga Country`s Best Gold - 20 kg Versele-Laga Country`s Best Gold - 20 kg

Versele-Laga Country`s Best Gold - 20 kg

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Versele-Laga| Barcode: 5410340510155

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Pets Pla
Pets Place
Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis € 20.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. Deze legkorrel bevat alle ingredi\xebnten, mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. GOLD 4 GALLICO pellet is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen, geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Deze legkorrel bevat alle ingredi\xebnten, mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.
-Volledig voeder voor legkippen vanaf 18 weken en de hele legperiode.
-Voeder zorgt voor goede eivorming, sterke eierschaal. Ideaal voor natuurlijk legritme
-De kruimelvorm = een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 1x producten
Product gewicht 20 kg
Bijzonder voedingsdoel volledige kippen voeding
Fabrikant versele laga
Analytische bestandsdelen volledige kippen voer
Toevoegingsmiddelen GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. GOLD 4 GALLICO pellet is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.
Voedingsadvies GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. GOLD 4 GALLICO pellet is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.
Voedingswaarde GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. GOLD 4 GALLICO pellet is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Boerderijdier
Product breedte 34 cm
Product hoogte 60 cm
Gewicht consumenteneenheid (CE) 20 kg
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 20 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews