Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Versele-Laga Country`s Best Gold 4 Gallico Pelletlegkorrel - Kippenvoer - 2 x 20 kg Vanaf 1e Ei Versele-Laga Country`s Best Gold 4 Gallico Pelletlegkorrel - Kippenvoer - 2 x 20 kg Vanaf 1e Ei

Versele-Laga Country`s Best Gold 4 Gallico Pelletlegkorrel - Kippenvoer - 2 x 20 kg Vanaf 1e Ei

payment methods

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Pets Pla
Pets Place
Uiterlijk 9 december in huis € 30.78 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. Deze legkorrel bevat alle ingredi\xebnten, mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. GOLD 4 GALLICO pellet is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen, geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Deze legkorrel bevat alle ingredi\xebnten, mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.br /-Volledig voeder voor legkippen vanaf 18 weken en de hele legperiode.br /-Voeder zorgt voor goede eivorming, sterke eierschaal. Ideaal voor natuurlijk legritmebr /-De kruimelvorm = een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.

Eigenschappen

Product gewicht 40 kg
Analytische bestandsdelen volledige kippen voer
Voedingswaarde GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. GOLD 4 GALLICO pellet is een geschikt voeder vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. GOLD 4 GALLICO pellet is een volledig voeder voor legkippen. geschikt vanaf de leeftijd van 18 weken en gedurende de hele legperiode. Deze legkorrel bevat alle ingrediënten. mineralen en vitaminen die noodzakelijk zijn en zorgt voor een goede eivorming en een sterke eierschaal. Dit voeder is de ideale oplossing om een natuurlijk legritme te behouden. De korrelvorm staat garant voor een vlotte voederopname zonder overmatig morsen.
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Kip

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews