Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Via Organica Biologische scharrelgraan - 4 kg Via Organica Biologische scharrelgraan - 4 kg Via Organica Biologische scharrelgraan - 4 kg

Via Organica Biologische scharrelgraan - 4 kg

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Via Organica| Barcode: 8718481090046

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
De Thuis
De Thuisboerderij
Uiterlijk 12 december in huis € 14.00 Bekijk »
Pets Pla
Pets Place
Uiterlijk 9 december in huis € 14.95 Bekijk »
Matelma
Matelma NL
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 15.44 Bekijk »
Medpets.
Medpets.nl
Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis € 15.90 Bekijk »
junai.nl
junai.nl
Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis € 15.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van biologische teelt. Deze voeders zijn 100% plantaardig en uiteraard vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. De voeders leggen niet de nadruk op een hoge leg-productie, maar op een gezonde kip. En een gezonde kip legt op zijn tijd een lekker ei. Kortom met de Via Organica biologische kippenvoeders heeft u het ideale voer voor een biologisch ei van uw eigen kippen! Via Organica Bio Scharrelgraan is aanvullend diervoeder voor kippen. Bio Scharrelgraan is een gemengd graan met gebroken mais en met zonnepitten. Via Organica voeders voor kippen en kuikens zijn samengesteld uit zaden van biologische teelt, uiteraard vrij van kunstmatige kleurstoffen en genetisch gemodificeerde zaden. Het ideale voer voor een biologisch ei van uw eigen kippen!
Geef het Bio Scharrelgraan bij voorkeur aan het eind van de dag, zodat de kippen met volle kroppen de nacht in gaan. Indien mogelijk strooien in het buitenverblijf om het natuurlijk scharrelgedrag te bevorderen. Dit gemengde graan bevat geen gerst of andere scherpe zaden zoals haver of boekweit en is daarom ook geschikt als bijvoeding voor fazanten, pauwen, eenden, en andere watervogels en sierhoenders.

Eigenschappen

Product gewicht 4 kg
Bijzonder voedingsdoel Geen
Analytische bestandsdelen ruw eiwit 10,6 %, ruw vet 3,4%, ruwe celstof 2,5%, ruw as 1,5%, Ingrediënten van agrarische oorsprong: 100,0%. Waarvan van biologische landbouw: 100%, Waarvan in omschakeling: 0%, Waarvan gangbaar: 0%.
Voedingsadvies Bio Scharrelgraan is een aanvullend voeder en wordt het best gerantsoeneerd aangeboden (maximaal 25% van de totale voedingsopname). Voor een optimale gezondheid raden wij je aan om Bio Scharrelgraan aan te vullen met een volledig diervoeder zoals bio scharrelmix.
Voedingswaarde Eko tarwe, eko mais (gebroken), eko zwarte zonnepitten. (Zie voor meer informatie ook: 'Achtergrondinformatie over biologische ingrediënten in Via Organica biologische kippenvoeders') .
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Boerderijdier
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 4 kg

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews